Arhiva

OTVORENA ŠKOLA I DVORANA „FINIDA“ U POREČU

30308

Svečanost otvorenja novoizgrađene Osnovne škole i sportske dvorane FINIDA u Poreču održana je 31. kolovoza 2018. rezanjem vrpce djece, uz prisustvo gradonačelnika Grada Poreča Lorisa Persurića, Istarskog župana Valtera Flege i ministrice znanosti i obrazovanja RH Blaženke Divjak.

Ispred Tvrtke svečanosti otvorenja je prisustvovao predsjednik Uprave Mirko Habijanec sa suradnicima.

školafinida

Porečki gradonačelnik je prigodom otvorenja naglasio: „Zdanje škole prostire na 4 hektara - uz zgradu škole, tu je i sportska dvorana, kao i sportski tereni, parkirališta i nova pristupna cesta kilometra dužine.

Projekt je dovršen na vrijeme, a radovi dovršeni u ugovorenom roku na čemu posebno zahvaljujem poduzeću RADNIK iz Križevaca, kao glavnom izvođaču, te svima onima koji su na bilo koji način sudjelovali u realizaciji ovog vrijednog projekta“.

OTVORENA PODRUČNA ŠKOLA U ŽBANDAJU, POREČ

U Žbandaju kod Poreča otvorena je 04. rujna 2017. nova zgrada Područne škole Žbandaj.

Gradnja Škole sa svim pratećim zajedničkim sadržajima s tlocrtnom površinom 53,42 x 15,10 metara otpočela je 22. veljače 2017. i završena u ugovorenom roku. Izgrađene su četiri učionice, medijateka, kuhinja, blagovaonica, zbornica i sanitarni čvorovi, te manja sportska dvorana površine oko 200 m2, kao i parkiralište s četrdeset parkirnih mjesta.

Skola Zbandaj 1

Školu su otvorili gradonačelnik Poreča Loris Persurić i Istarski župan Valter Flego, uz prisustvo djece, mještana i mnogih uzvanika.

 Skola zbandaj 2

U ime glavnog izvoditelja radova „Radnik“ dd prigodnim riječima obratio se predsjednik Uprave Mirko Habijenac, zahvalivši predstavnicima naručitelja i ostalim sudionicima u izgradnji na suradnji i uspješno izvršenom poslu izgradnje Škole.

Skola zbandaj 3

ODRŽANA GLAVNA SKUPŠTINA „RADNIK“ D.D.

U Križevcima je 31. kolovoza 2017. održano zasjedanje Glavne skupštine dioničara „Radnik“ d.d. pod predsjedanjem predsjednika Glavne skupštine Ivana Knoka i prisustva javnog bilježnika.

skupština1

Glavna skupština je razmatrala izvješće o poslovanju Društva s konsolidiranim izvješćem za 2016. koje je iznio predsjednik Uprave Mirko Habijanec. O obavljenom nadzoru vođenja poslova Društva za 2016. izvješće je podnio predsjednik Nazornog odbora Darko Jambreković, a izvješće revizora o obavljenoj reviziji direktor revizorske tvrtke RSM Croatia d.o.o. iz Koprivnice.

skupština3Iz poslovanja u 2016. dioničari su donijeli odluku o uporabi dobiti, dio dobiti raspoređuje na povećanje temeljnog kapitala, a dio ostaje kao zadržana dobit.

Povećanje temeljnog provodi se iz reinvestirane dobiti Društva u iznosu od 15.064.000,00 kn, čime se povećava broj dionica za 21.520 nominalne vrijednosti 700 kn, tako da je ukupan broj dionica 144.565, a temeljni kapital Društva iznosi 101.195.500,00 kn.

Temeljem navedenih podataka o povećanju temeljnog kapitala dioničari su donijeli odluku o izmjenama Statuta Društva, te odluku o podjeli dividende dioničarima iz zadržane dobiti prethodnih godina.

Glavna skupština dala je razrješnicu o radu za 2016. godinu Upravi i Nadzornom odboru, te je određen revizor za 2017. godinu, revizorska tvrtka RSM Croatia d.o.o. iz Koprivnice.

skupština2

POTPISAN UGOVOR ZA REKONSTRUKCIJU GRADSKOG PARKA U VIROVITICI

park 1

U Virovitici je 29. kolovoza 2017. potpisan ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji GRADSKOG PARKA.

U ime naručitelja Grada Virovitice ugovor je potpisao gradonačelnik Ivica Kirin, a za izvođača RADNIK Križevci članovi Uprave Ivan Knok i Mario Biljan.

dvorac pejacevic 1

Radovi se izvode na površini od preko 136 tisuća m2, a rok završetka je planiran do 31. kolovoza 2018. godine.

IZGRAĐEN I OTVOREN NOVI TRGOVAČKI CENTAR „LIDL“ U BJELOVARU

LidlBjelovar1

 

Izradnja trgovačkog centra LIDL u Bjelovaru površine 2.557 m2 otpočela je 02. svibnja i završena je u ugovorenom roku.

U izgradnji tvrtka „Radnik“ bila je glavni izvoditelj radova i zajedno s podizvođačima izgradila je trgovački centar u visokoj kvaliteti prema propisanim LIDL standardima.

 

LidlBjelovar2

 

Ovime se u ime Tvrtke i partnera u gradnji zahvaljujemo naručitelju LIDL HRVATSKA d.o.o.i svim sudionicima na uspješnoj relizaciji ovog projekta.