Arhiva

UGOVORENA IZGRADNJA TRGOVAČKG CENTRA LIDL U ČAKOVCU

Ugovorena je izgradnja novog trgovačkog centra LIDL u Čakovcu za naručitelja LIDL HRVATSKA d.o.o. k.d., ukupne površine oko 2.590m2.

Pored zgrade trgovačkog centra izgraditi će se kompletna infrastruktura s parkiralištima i okolišem na građevinskoj parceli od preko 10.200 m2 površine.

Lidl2

Završetak radova s primopredajom planiran je u kolovozu 2018. godine.

GRADI SE HOTEL „PARK“ U ROVINJU

Za izgradnju HOTELA PARK u Rovinju između naručitelja MAISTRA d.d. iz Rovinja potpisan je 14. 03. 2017. s izvoditeljima RADNIK d.d. Križevci i KAMGRAD d.o.o. Zagreb ugovor prema kojem su izvođači podijelili posao na ovom projektu.
U ime naručitelja ugovor je potpisao direkor Slaven Siladić, dok je ispred izvođača RADNIK Križevci predsjednik Uprave Mirko Habijanec, a za KAMGRAD Zagreb direktor Domagoj Kamenski.

 

hotel park 1

 

 

 

hotel park 2

 

Uz 209 smještajnih jedinica Hotela grade se vanjski i unutarnji bazeni, wellness centar, teretane, kongresna dvorana i sobe za sastanke, uredi i trgovine, garaže i parkirna mjesta za goste Hotela, te garaže i parkirališta za javne namjene u funkciji luke nautičkog turizma, ukupne bruto površine preko 45.400 m2.

UGOVORENA IZGRADNJA POSLOVNE ZGRADE UNILINE U PULI

Za izgradnju Poslovne zgrade UNULINE u Puli potpisan je 15. ožujka 2017. ugovor između investitora UNILINE d.o.o, Pula i tvrtke RADNIK.

U ime Investitora ugovor je potpisao Sajto Salković, a za izvođača predsjednik Uprave Mirko Habijanec.

Uniline

Nova Poslovna zgrada UNILINE biti će tlocrtne veličine 32x21 m, Po+Pr+3 etaže, bruto površine 2.590 m2.

Završetak radova planiran je za 15. 12. 2017. godine.